Какво да очакваме от 2014 година според китайския хороскоп?

Категория: Любопитно,Хороскоп |
Какво да очакваме от 2014 година според китайския хороскоп? 4.69/5 (93.85%) 13 votes

Конят помага на добронамерените

Според китайския хороскоп 2014 година ще премине под знака на Коня. Това животно е силно и вечно устремено напред. В никакъв случай не е мудно и колебливо. Именно затова настъпващата година ще е наситена с всякакви събития, повечето от които ще са позитивни.

През 2014 година много хора ще покажат повече амбициозност, ще имат енергия за вършене на повече задачи и ще бъдат по-уверени в себе си. 2014-а е годината на бизнеса и на израстването в кариерата.

Конят подкрепя пътуващите, новодомците, младите родители, както и хората, които искат дете.

godina na konyaПрез тази година самотните ще намерят своята сродна душа и ще създадат трайна връзка. Онези, които са семейни и имат някакви проблеми, ще ги разрешат с лекота. Престоят много приятни и романтични мигове.

Конят символизира добротата и затова през 2014 година добрите хора ще постигат своите цели, а злонамерените ще срещат множество пречки.

Астролозите казват, че трябва да посрещнем годината, облечени вkon синьо, кафяво или зелено. Препоръчително е тоалетът да е стилен и в никакъв случай вулгарен. Добре е бижутата да са големи и по възможност – дървени.

Имате възможност да поръчате личен хороскоп и да разберете това, което ви очаква в личен и любовен план през новата 2014 година! Можете да видите подробности тук

6 Responses to Какво да очакваме от 2014 година според китайския хороскоп?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 × = осемнайсет

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>