Home / Светски / Сарачинова вгорчи живота на Яна Грудева

Сарачинова вгорчи живота на Яна Грудева

“Най-добрата майка” се смята и за най-добрата водеща в съботно-неделната продукция на Иван и Андрей

Атмосферата в “Почивна станция” била толкова нажежена, че скоро се очаквало да паднат още жертви. Първата вече е факт – Вихра напусна шоуто. Втората напуснала може да е Яна Грудева заради отношението на Ирина Сарачинова към нея.

Любовницата на Иван се изживявала като господарка на тв империята и не харесвала чернокосата си колежка по няколко причини. Грудева винаги е била по-близка с Вихра и не веднъж е показвала кого подкрепя. Освен това, тя взима много по-малка заплата. Възнаграждението на Сарачинова рязко скочи, издават от “Уикенд”. Тя настоявала да получава пари по две пера – за съботното и неделното предаване.

Фалшивите усмивки, които си разменят Сарачинова и Грудева, не могат да скрият напрежението между тях. Не случайно Яна е спрягана като таен агент. Тя виждала какво се случва в съботното шоу и докладвала на приятелката си Вихра.

“Най-добрата майка” успя да изгони Вихра и това си беше категорично предупреждение за останалите. Всеки, дръзнал да й противоречи, рискува да загуби работата си. Връзките й са бетонирани, както и мястото й в шоуто. Сега остава да разберем дали оттеглянето на “отчаяната съпруга” ще понижи рейтинга на предаването.

2 comments

  1. Абе Иван е голямото лайно щом допуска всичко това…

  2. разбиращ от жени

    Като човек разбиращ от жени мога само да кажа че Ванката си намери майстора! На мацката отвсекъде и личи колко е куха и повърхностна и изгодаджийка! Все пак две деца има а ванката има парички! А Вихра е освен по-добра водеща , много по-умна и красива!
    Иване ,Иване хич та нема Иване!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*